Miért válassz kézműves csokoládét?

Van 5 megdönthetetlen érvünk

Ugye Te is álltál már tanácstalanul a boltok csokoládéval megtömött polcai előtt, mert ajándékot szerettél volna vásárolni valakinek? Nehéz volt jó döntést hozni? Nehéz. Azért, mert ott nagy valószínűséggel nem tudsz jól választani. Ha igazi csokoládét szeretnél, akkor azt javasoljuk, hogy keress egy kiváló kézműves csokoládé manufaktúrát.

Hogy miért? Mutatunk Neked 5 megdönthetetlen érvet.

1. Olyan ízekkel találkozhatsz, amire nem is gondolnál.

A kézműves csokoládé gyártók nem mindennapi ízpárosításokkal lepnek meg. Édes a sóssal, savanykás a mandulással. A különleges hozzávalók és aromák felejthetetlen élményt jelentenek mindenkinek.

Kézműves csokoládé alapanyag
Kézműves csokoládé alapanyag

2. Mesterséges anyagok? Szó sem lehet róla!

A jó alapanyagok nem szorulnak rá az ízfokozókra, a pálmaolajra és egyéb olyan, nem a csokoládéba való összetevőre, amivel a végeredményen szeretnénk javítani. Ezeknek az alapanyagoknak saját aromája, színe és intenzív íze van. A tiszta gyümölcs, a 100%-ig magvakból készült paszták, és a magas mandulatartalommal rendelkező marcipán a kiváló minőségű csokoládéval önállóan is megállja a helyét.

A manufaktúrák a mesterséges anyagokat egyszerűen tiltólistára teszik, és hagyják a természet ízeit érvényesülni.

3. Nagyszerű belbecs mellett csodás a külcsín

Tudjuk, hogy a Chocito ronda és finom, és így is teret tudott hódítani magának. De miért kellene kompromisszumot kötnünk? A kézműves bonbonokra már ránézni is gyönyörűség, mert általában egyedi, különleges díszítést kapnak, így nem csak ízlelőbimbóinknak teszünk jót, hanem minden érzékszervünket kényeztethetjük.

Kézműves csokoládé trüffel
Kézműves csokoládé trüffel

4. Fókuszban az alapanyag

A tökéletes végeredmény garanciája az alapok tökéletessége. A kézműves csokoládé gyártói nagyon sokféle termőhely szelektált csokoládét tesztelnek, mielőtt megtalálják a számukra tökéletes választást. Mi pedig bízzunk az ő sokéves tapasztalatukban, és fogadjuk el, hogy ami számukra tökéletes, az nekünk is az lesz. Ilyen például az Ecuadorból származó Arriba csokoládé.

A csokoládé mellett a töltelékekre is érdemes figyelmet fordítanunk. A friss gyümölcsök, a magvak, a kiváló minőségű Lübecki-i marcipán mind-mind olyan anyagok, amelyek a csokoládéval együtt tökéletes végeredményt adnak majd.

5. Minden darab figyelmet kap

A kézműves manufaktúrákban nincsenek gyártósorok, nincsenek gombnyomásra készült csokik. Ezekben a műhelyekben minden darab bonbon, trüffel, kandírozott gyümölcs kézzel készült, így a gyártási folyamat teljes egészében áttekinthető és kontrollálható. A készítők egyesével díszítenek minden darabot, mindet ugyanolyan szeretettel és gondossággal. Így mind külön figyelmet kaphat, a műhelyekben pedig kizárólag tökéletes bonbonok, trüffelek kerülhetnek a dobozokba.

Ha nem hiszel nekünk, és meggyőződnél arról, hogy igazat mondunk, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a DantoniChocolate oldalára, és válassz egyet a gyönyörű bonbonválogatások közül.

DantoniChocolate kézműves csokoládé válogatás
DantoniChocolate kézműves csokoládé válogatás

Biztosak vagyunk abban, hogy neked is igazi élményt jelentenek majd a különleges ízpárosítások és érezni fogod minden falatban a készítés során beleolvasztott törődést, szeretetet és odafigyelést.